Pszichológia képzés belső trénereknek, coachoknak

Pszichológia nem pszichológusoknak

Szerencsére egyre több vállalat ismeri fel, hogy egy ütőképes belső tréneri vagy coach csapat felépítésével komoly fejlesztéseket tud véghezvinni, minimális külső tanácsadói igénybevétel mellett. Ezen „pool”-ok előnye, hogy a belső kollégák már jól ismerik a céget, gondos kiválasztásukkal és folyamatos fejlesztésükkel egy csapásra elérhetővé válik a piacon fellelhető tréning és coaching szolgáltatások egy jelentős köre.

A belső coachok, trénerek, de akár a HR business partnerek számára is lényeges azonban, hogy birtokában legyenek a pszichológia tudományának alapvető ismereteivel. Éppen ezért dolgoztam ki kollégáimmal a Mind – the gap égisze alatt a Magyarországon egyedülálló „Pszichológia nem pszichológusoknak” képzési programot.

Ez a hat napból álló, az önismeretre, a tudásátadásra és az eszköztár bővítésére egyaránt fókuszáló fejlesztési program meggyőződésünk szerint képes megadni a nem pszichológus végzettségű belső coach, tréner, HR business partner kollégáink számára a segítő foglalkozáshoz nélkülözhetetlen pszichológiai alaptudást.

A program részleteiről hamarosan bővebb anyaggal is jelentkezünk, addig is, ha érdekel ez a képzés, vedd fel velünk a kapcsolatot!