Szerzői jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek

A mind-thegap.hu honlapon megjelenített tartalom és forma, így a képek, szöveges tartalom, cikkek, a honlap grafikája vagy bármely más szerzői mű (“mű”) szerzői jogi oltalom alatt áll. Mindennemű jogosulatlan felhasználás jogi eljárást von maga után.

A weboldal teljes terjedelmében Mezőffy Bálint (későbbiekben üzemeltető) szellemi terméke, szerzői jogvédelem alatt áll. A weboldal vagy egy részének másolása, sokszorosítása, bármilyen célú fel- és átdolgozása, kereskedelmi forgalomba hozatala, hasznosítása vagy más, nem saját felhasználásra történő használata tilos.

A mind-thegap.hu domainnév szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználására csak a weblapot üzemeltető jogosult. A portálon található tartalmak használatához minden esetben az oldal üzemeltetőjének előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

Az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a mind-thegap.hu oldalait, vagy annak részét más webhelyekre beilleszteni, mintegy saját oldalként feltüntetve azt. Az üzemeltető minden ilyen esetben jogosult ezzel szemben fellépni és többek között az ebből származó kárának megtérítését vagy a jogsértő állapot megszüntetését követelni.