Pszichológia nem pszichológusoknak

Pszichológia nem pszichológusoknak

Segítünk a segítőknek!

Ha coachok vagy trénerek szeretnénk lenni, akkor ma ezt könnyűszerrel megtehetjük. Számos olyan HR szolgáltató van ugyanis Magyarországon, akik megfelelően magas színvonalon kínálnak tréner- illetve coach képzéseket. E képzések végzett tanulói körében mozogva jutottam el néhány pszichológus kollégámmal egyetértésben arra a következtetésre, hogy noha a segítő szakmához szükséges készségfejlesztésre kétségtelenül nagy hangsúlyt fektetnek eme képzések, a pszichológiai alapismereteknek mégis nagyon sok végzett coach és tréner a hiányát érzi. Ez természetes, hiszen egy nagyon sokrétű tudományterületről van szó, amit lehetetlenség lenne mondjuk egy 120 órás trénerképzés kereteibe illeszteni.

Éppen ezért dolgoztam ki kollégáimmal a Mind – the gap égisze alatt a Magyarországon egyedülálló „Pszichológia nem pszichológusoknak” képzési programot.

Ez a hat napból álló, az önismeretre, a tudásátadásra és az eszköztár bővítésére egyaránt fókuszáló fejlesztési program meggyőződésünk szerint képes megadni a nem pszichológus végzettségű coach és tréner kollégáink számára – legyenek frissen végzettek vagy seniorok – a segítő foglalkozáshoz nélkülözhetetlen pszichológiai alaptudást.

A program részleteiről hamarosan bővebb anyaggal is jelentkezünk, addig is, ha érdekel ez a képzés, vedd fel velünk a kapcsolatot!