Önismereti csoport segítőknek ikon

Önismereti csoport segítőknek

Segítünk a segítőknek!

A trénernek, oktatói, coach munka magányos foglalkozás. Az annak ellenére így van, hogy sokszor találkozunk egymással rendezvényeken, képzéseken vagy egy-egy közös munka során. Többünkre igaz, hogy csapatban dolgozunk, azaz egy-egy megrendelőnél futó projektjeinkben hárman-négyen vagy még többen veszünk részt és szinte napi szinten tartjuk a kapcsolatot. Ezeken a közös alkalmakon elsősorban a szakmai énünkkel vagyunk jelen, igyekszünk hatékonyan működni és a megoldásokra koncentrálni. Mindannyiunk él azonban egy kétségekkel teli, töprengő, dilemmákkal küzdő én-rész is, amelyeket a munkavégzés során általában félreteszünk.

Minél többet beszélgetek tréner, coach kollégáimmal erről, annál világosabbá válik számomra, hogy hasznos lenne egy olyan tér, ahol mindezeket egymás előtt feltárva meg tudnánk beszélni. Olyan, önismereti jellegű csoportos foglalkozásokat hívunk tehát életre, ahol hatan-nyolcan egy állandó csoportot alkotva önismereti utazásra indulhatunk saját segítő hivatás-énünk felfedezése céljából.

Ezek a foglalkozások az önismereti csoport működésének klasszikus rogersi elvein nyugszanak, állandó tagokkal, rendszeres, kéthetenkénti összejövetelekkel, egymás iránti bizalmon alapuló hosszú távú elköteleződéssel. Az alkalmakon az őszinte elfogadás erejét felhasználva segítünk önmagunk és csoporttagjaink-kollégáink számára dolgozni a hivatásszemélyiségünkön.  

A program részleteiről hamarosan bővebb anyaggal is jelentkezünk, addig is, ha érdekel ez a képzés, vedd fel velünk a kapcsolatot!