Rólunk ikon

Rólunk

Mezőffy Bálint​

Coaching pszichológus, fejlesztő tréner
A Mind - the gap! szakmai közösség alapítója

Én komolyan gondolom azt, hogy minden fejben kezdődik.

Pszichológus végzettségű coachként és trénerként hiszem, hogy igazi változást csak önmagunk megismerésén és tudatos megváltoztatásán keresztül érhetünk el. Ez a kiindulópontja mindennek, legyen szó személyes boldogulásról vagy vezetői sikertörténetekről.

Az elmúlt 15 év fejlesztési tapasztalatait, tudásom minden morzsáját annak szenteltem, hogy segítsek fejlődni és sikereket elérni ügyfeleimnek. Ez a cél lebeg ma is a szemem előtt, amikor nagyvállalatok vezetőivel dolgozom tréning, workshop, team vagy egyéni coaching folyamatokban, és akkor is, ha csak egy kollégám kéri a segítségemet szakmai vagy magánéleti elakadásában.

A munkámban szeretek élni a valódi odafigyelés és empátia eszközeivel: megrendelőimmel bizalmi alapú kapcsolatokra, klienseimmel pedig a feltétlen elfogadásra alapuló összekapcsolódásra törekszem. Éppen ezért, a fél-egynapos tréningek helyett inkább komplex, modulok egymásra épülésén alapuló, változatos módszereket tartalmazó fejlesztési folyamatokban hiszek, ahol a legnagyobb hangsúly mindig a gyakorlatba ültetésen van.

Munkámat alapos felkészülés, rendszerben gondolkodás, a tudományos szemlélet iránti elkötelezettség és a különböző fejlesztési módszerekben való rugalmas jártasság jellemzi.  

Hadas Hajdu Helga

HR tanácsadó, karrier coach, executive coach, tréner
A Mind - the gap! szakmai közösség tagja

A legfontosabb az, hogy legalább egyszer az életedben merd azt csinálni, amit szeretsz!

Egy napon csörgött a telefonom és az akkori főnököm közölte velem, hogy legyek kedves most bemenni a HR osztályra, mert megszűntetik a munkaviszonyomat. Hiába voltam, akkor már rutinos HR szakember, mégis lefagytam és hónapokon keresztül képtelen voltam bármit tenni. Mi lesz most velem? Mit mondok a családomnak, a bárátaimnak, ismerőseimnek? Hova kellek én így? És csak jöttek a kérdések…. Kemény munka volt, de aztán sikerült! Úgy éreztem, másoknak is tudok segíteni mindazzal, amin keresztül mentem és amilyen tanulságokat gyűjtöttem. Akkor is és most is egy cél vezérel: segíteni más szemmel nézni a helyzetet és a jövőt.

Fejlődés-irányú megközelítés jellemez, eszköztáram főbb elemei: személyre szabott karrier és vezetői coaching, öntudatosság, önreflexió, rugalmas megközelítés és gondolkodás, megoldásorientált, pozitív pszichológiai megközelítés és módszertan.

Amiben hiszek: A nagy változások az elején még lehetetlenek, aztán viszont elkerülhetetlenek.

Kincses Krisztina

Szervezetszociológus, leadership tréner, fejlesztő szakember
A Mind - the gap! szakmai közösség tagja

Az “Itt és ez a helyem a szervezetben” típusú válaszok megtalálásában, az ehhez szükséges komplex látásmód kialakításában segítem a velem együttműködő szervezeteket, vezetőket, munkatársakat. A tudásanyag átadása helyett a gyakorlati megvalósítást tekintem az együttműködés eredménytermékének, mely mérőszámokkal igazolható, ellenőrizhető, visszamérhető.

Munkámban naprakészségre, az álláspontok teljesen természetes komplexitása után kialakuló kezelhető, megoldható, elfogadható célhelyzet kialakítására törekszem a résztvevőkkel.

Gégöl Júlia

Pszichológus, tréner, coach, HR tanácsadó
A Mind - the gap! szakmai közösség tagja

Már egyetemi éveim alatt megfogalmazódott bennem: azzal szeretnék foglalkozni, hogy hogyan lehet a jóból még jobb? Hogyan tudok abban segíteni az embereknek, hogy ha valamilyen változás van az életükben, akkor ez ne megrekedés legyen, hanem egy  olyan élmény, amiből tapasztalatokkal gazdagodva jön ki.

Ezért az ELTE Pszichológia szak elvégzése után a HR irányába képeztem magam, emellett trénerképzést, karriercoaching, majd life-, vezetői- és bussiness coaching képzést végeztem. Olyan technikákat tanultam, amik segítenek mind az egyéni, mind a csoportos fejlesztésben.

A különböző megközelítések, az egyénhez és a csoporthoz való eltérő hozzáállás nemcsak az önismeretemet, hanem a szakmai szemléletmódomat is alakította. Az elmúlt 7 évben trénerként, tanácsadóként, coachként dolgoztam, és dolgozom jelenleg is – ez a hivatásom. Hiszek abban, hogy soha nincs késő, hogy boldog felnőttkorunk legyen!