Egyéni coaching a nehéz élethelyzetekben

"...jelek, amelyek arról szólnak nekünk, hogy ideje változtatnunk magunkon"

Vannak az életünkben olyan időszakok, amikor „megy a szekér”, zökkenőmentesen haladunk előre, szinte erőlködés nélkül sikerül minden, amibe csak belefogunk. Aztán vannak olyan periódusaink is, amikor lassulást, elszürkülést érzünk. Szeretnénk, ha valami megváltozna, de nem tudjunk, hogy pontosan hogyan is álljunk hozzá valami máshoz. Életünkben azután előfordulnak olyan időszakok is, amikor lejtmenetbe kapcsolunk, és úgy érezzük, minden nappal csak rosszabb lesz, egyre csak távolodunk céljainktól.

Az élet e szakaszai természetes módon követik egymást. Korántsem mindegy azonban, hogyan „használjuk” a nehezebb életszakaszainkat. Ezek ugyanis jelek, amelyek arról szólnak nekünk, hogy ideje változtatnunk magunkon. De vajon meghalljuk-e ezeknek az üzeneteknek a lényegét?

A tapasztalatok szerint ilyenkor hasznos egy külső személy jelenléte, aki átsegít minket ezeken a nehézségeken.

Átsegít ugyan, de nem helyettünk dolgozik! A tuti megmondása és a sablonos életbölcsességek helyett támogatásával, odafigyelésével dolgozik. Segít nekünk megfogalmazni és kimondani azokat a fontos mondatokat, amelyek utat mutathatnak számunkra.

Ha Te is úgy érzed, hogy nehéz helyzetbe kerültél, és hasznos lenne számodra egy ilyen segítség, akkor jelentkezz egy ingyenes konzultációra, ahol egy képzett life coach tud a segítségedre lenni.